Välkommen till Opel Service

Få ut så mycket som möjligt av din Opel.

Det viktigaste för oss på Opel är att du är nöjd. Med vårt omfattande utbud av tjänster ser vi till att du får ut så mycket som möjligt av din bil. Vi gör detta genom att använda Opel Originaldelar, följa de högsta kvalitetsstandarderna, anlita behöriga tekniker och hålla kostnaderna nere. Välkommen till din närmaste Opel-verkstad och träffa oss!

Opel Omtanke.

Opel Omtanke är ett skräddarsytt serviceprogram för bilar 4 år eller äldre där du får hjälp med service och byte av slitagedelar till lägre pris. Du betalar endast 1 595 kr för en Omtanke Service. Genom att besöka din auktoriserade Opelverkstad kan du vara säker på att förebygga problem och onödiga kostnader. Vi känner din Opel bäst.

Opels kontroller och genomgångar

Alla bilar behöver regelbundna kontroller och genomgångar. Från säsongskontroller till allmänna genomgångar. Hos din auktoriserade Opel-verkstad får du prisvärd kvalitet och tillförlitlighet.

Opels reparationer

Den auktoriserade Opel-verkstaden kan din bil bättre än någon annan och ger dig snabb, smidig och kunnig service till priser som tål att jämföras.

Opels löften om auktoriserad service

Hos Opel-verkstaden lämnar du din bil i trygga händer. Här får du kvalitet och service hela vägen.

OpelKortet MasterCard. Bonus på varje krona.

  • Bonus på alla inköp
  • Bonusen ger rabatt på inköp hos Opel
  • Delbetalning på 4 månader räntefritt hos Opel
  • Upp till 60 dagars räntefri kredit
  • Kombinerat betal- och kreditkort.